Lotus Demolition Oy myy Hissipurku-liiketoiminnan Turun Aluepurkaus Oy:lle

31.5.2022 -- Posted by : admin

Lotus Demolition Oy ja Turun Aluepurkaus Oy ovat 24.5.2022 sopineet kaupasta, jossa Hissipurku-liiketoiminta siirtyy Turun Aluepurkaus Oy:lle. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana. Kaupan myötä Hissipurkupalvelut jatkuvat normaaliin tapaan Turun Aluepurkaus Oy:n toteuttamina.

Turun Aluepurkaus Oy on monipuolisia purkupalveluja tarjoava yritys, joka on toiminut vuodesta 1989 alkaen. Yrityksen päätoimialana on julkisivurakenteiden purkutyöt Etelä-Suomen alueella.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme löytäneet ostajan, joka tukee Hissipurku-liiketoiminnan tulevaisuuden kasvua ja kehitystä. Uskomme, että Hissipurku liiketoimintana tulee hyötymään uudesta omistajasta, joka keskittyy palvelun kehittämiseen ja kasvumahdollisuuksien rakentamiseen, sanoo Kimmo Palomäki, Lotus Demolition Oy:n toimitusjohtaja.

– Hissipurkupalveluiden hankinta mahdollistaa jatkossa asiakkaillemme entistä paremman ja laajemman palvelutarjoaman. Saamme kaupan myötä lisää osaavia työntekijöitä sekä resursseja toteuttaa vaativia purkuprojekteja, sanoo Jukka Vesalainen, Turun Aluepurkaus Oy:n toimitusjohtaja.

Kauppa toteutetaan 31.5.2022, ja sillä ei tule olemaan vaikutusta Lotus Demolition Oy:n asiakkailleen tarjoamiin palveluihin.

Lisätietoja:

Jukka Vesalainen, Turun Aluepurkaus Oy, toimitusjohtaja
Puhelin: +358 400 526 885
Sähköposti: jukka.vesalainen@aluepurkaus.fi

Kimmo Palomäki, Lotus Demolition Oy, toimitusjohtaja
Puhelin: + 358 44 300 00178
Sähköposti: kimmo.palomaki@lotusdemolition.fi

Jaa: